Bedankt voor alle steun in 2013

Lieve vrienden van onze stichting, nu het einde van 2013 in zicht is en we kunnen terugkijken op een succesvol jaar voor wat ons project betreft, willen we u, als trouwe vriend, donateur of anderszins belangstellend, van harte bedanken voor het vertrouwen dat u heeft gehad in ons en in Juf Lieke. We hebben mede door u veel kunnen doen het afgelopen jaar. Daarover heeft u op deze website regelmatig kunnen lezen. Bent u er nog niet aan toegekomen om dit te doen? Misschien neemt u tijdens de feestdagen even de tijd om een inhaalslag te maken. Dan zult u blij verrast zijn als u leest wat er allemaal is gebeurd:
nieuwe schoolbankjes, kasten, nieuwe schoolborden, geverfde lokalen, een extra buitenlokaal, een opgeknapt kantoortje van het hoofd van de school, uitreiking van bijbels aan de oudere leerlingen, schriften en schrijfmaterialen geleverd en uniformenfonds opgezet.
Nu ik dit rijtje opsom kan ik het zelf bijna niet geloven; zoveel gebeurd en in betrekkelijk weinig tijd. Dit kon allemaal gerealiseerd worden met uw financiele bijdrage, zeker. Maar ook omdat Lieke daar ter plaatse was en zo goed samenwerkte met onze projectmanager en het hoofd van de school.

Wat kunnen we verder nog doen voor de school?

Er liggen genoeg problemen te wachten op een  oplossing. Wat te denken aan de zeer slechte conditie van de enkele wc’s die er zijn bij een school waar 2400 leerlingen zijn; wat te denken van het gebrek aan water bij de school; wat te denken aan speciale wc’s voor oudere meisjes of een wateropslagtank. Er kan nog heel veel en we willen ook nog  heel veel.

Dat is ook de reden waarom we besloten hebben contact te zoeken met het Mzuzu Smart Centre in Malawi. Hierover later meer.

We willen proberen de sanitaire voorzieningen bij de school te renoveren en pompen aan te leggen. Er is nog wat geld beschikbaar; geld dat u eerder aan ons heeft gedoneerd. We hebben ook een aanvraag ingediend bij De Nacht van de Fooi en hopen dat we een positieve uitslag krijgen (kijk eens op www.denachtvandefooi.nl )

We houden ons aanbevolen voor uw donatie en zouden het ook fijn vinden als u onze stichting onder de aandacht van uw vrienden zou willen brengen.

We hebben zin in 2014; we willen graag aan de slag bij de school. Doet u met ons mee?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *