Benefiet concert voor de Stichting was fantastisch!

Wat een gezellige avond was het; in een geweldig mooi versierde zaal zette een spetterende dansact door “Klavertje 4”, meiden de toon voor de avond: verrassend, enthousiast, hartverwarmend. Ze kregen het toegestroomde publiek aan het “WakaWaka-en” en het plezier straalde er van af.

Countryband Windfall, met de Oudewaterse zangeres Linda de Jong, speelde de sterren van de hemel en er werd volop gedanst.

Dennis de Groot, die de avond aan elkaar praatte, had met “zijn dames” Jorien van Lieshout en Lieke Dekker, enkele nummers ingestudeerd, die met veel verve werden gezongen.

Veel applaus ook voor Tessa de Jong, een aanstormend talent, bijna afgestudeerd aan de Frank Sanders Academie, die met en zonder Dennis een prachtige performance neerzette. Het publiek vermaakte zich uitstekend en het liep storm aan de bar.

Nadat Windfall de laatste set had gespeeld was het tijd voor DJ Joey, die nieuwe energie de zaal instuurde zodat iedereen nog even los kon gaan.

Een swingende startAan het einde van de avond konden we al direct bekend maken dat er in ieder geval een bedrag van ruim € 1.200 euro was opgehaald. Later is dit vermeerderd met € 600 euro donaties die in het olievat was gestort en € 400 euro die aan de bar was verdiend. Al met al telt dit op tot het geweldige bedrag van € 2.200 euro voor de Stichting Juf Lieke naar Malawi, waarmee we heel erg blij zijn.

Bedankt, iedereen die erbij was, iedereen die meegewerkt heeft, iedereen die er niet was en toch doneerde….

 

De avond samengevat in een woord, FANTASTISCH

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *