De jaarcijfers 2017 van onze stichting zijn klaar!

Als kleine goede doelen stichting zijn wij elk jaar verplicht onze jaarcijfers te publiceren en dat doen we met veel plezier, want we hebben niet stilgezeten in 2017 en dat blijkt uit het resultaat. Als u hierover wilt lezen moet u misschien even naar beneden scrollen, want daar leest u wat we allemaal hebben gedaan afgelopen jaar.

Jaarrekening 2017

De oplettende lezer ziet dat wij behoorlijk hebben ingeteerd op onze reserve, maar ook dat wij het schoolkeukenproject bijna helemaal hebben kunnen financieren uit speciale donaties. De keuken wordt volop gebruikt en voldoet nu aan de wensen van de vrouwen die dagelijks de maispap voor de leerlingen koken.

nieuwe schoolkeuken in gebruik genomen

Alle andere uitgaven die we voor ons project deden zijn regulier en volgens afspraak met de school.

Dit betekent dat wij toch nog een mooi bedrag op onze rekening hebben staan en daarvan kunnen wij in ieder geval in 2018 het salaris van Kingston betalen en ook de nieuwe order voor de schoolmaterialen. Momenteel zijn er geen plannen om een speciaal project op te starten. We willen eerst deze zomer eens kijken hoe de school er bij staat en wat de ├ęchte behoeftes zijn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *