Vele kleintjes leveren een grote bijdrage!

Dat vele kleintjes iets groots opleveren is vandaag weer opnieuw bewezen. De kleingeld-inzamelblikken-actie, bedacht en geheel vrijwillig uitgevoerd door Ina Jongeling, is een groot succes geworden.

Niet alleen heeft het een geweldig (voorlopig) bedrag van € 440,44 opgeleverd, (twee blikken moeten nog geteld worden), het heeft ook gezorgd voor de nodige naamsbekendheid van de stichting omdat de spaarblikken op zo veel plaatsen in Oudewater prominent op de toonbanken hebben mogen staan.

Heel veel dank aan alle Oudewaterse ondernemers; Bakkerij Stijnman, Bloem & Groen Stylisten, Eetcafe Lumiere, Groente en fruithandel Jan van Dijk, Hocus Pocus Zoetwaren, Jill House Broodjes en Vlaaien, Kapsalon Akse, Natuurvoedingswinkel Zon en Maan, Pardoes Herenmode, Sacha Lingerie, Slagerij Ultee, Slijterij Gall & Gall, ’t Backertje, ’t Kaasmeisje, Tennisvereniging De Heksenmeppers, The Read Shop, Van Zuylen en Voetbalvereniging Unio; zonder jullie hulp was het niet gelukt!

We zijn na het openen van alle blikken direct samen met Juf Lieke naar de Rabobank gegaan om alle muntjes door de automaat te laten tellen en het bedrag op de rekening te storten. Wat een lawaai als al die muntjes de machine ingaan. Het was geweldig om op het scherm de teller te zien oplopen en een enorme verrassing om te zien hoeveel al die blikken samen hebben opgebracht.

Nogmaals heel veel dank aan Ina Jongeling die deze actie tot een groot succes heeft gemaakt, geweldig Ina!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *